Miekkailun kotimainen kisakausi alkaa olla ohi. Karjalan Kalvan saavutukset tällä kaudella (otetaan nyt viime elokuusta lähtien, elokuu oli kylläkin edellistä kautta):

Neljä miekkailijaa kävi kisoissa, kolme kerran ja yksi neljä kertaa. Kerran saatiin liikkeelle 3-henkinen joukkue. Osallistuttiin sekä veteraanien että seniorien (=aikuisten) SM-kisoihin sekä yhteen kansainväliseen kilpaan eli Kupittaalle.

Paras... [tarkistettu 30.5.2008]

... Suomen ranking-listalla: seniorit 60. Ville Elonheimo
, veteraanit 19. Heimo Tiittanen.
... maailman ranking-listalla: 648. Ville Elonheimo.
... SM-kisa-menestys: veteraanien SM-kisojen 8. sija, omassa ikäsarjassa 4. Heimo Tiittanen.
... muu henkilökohtainen sijoitus: Kupittaa Tournamentissa 75. Ville Elonheimo (suurin yhdestä kisasta saatu ranking-pistemäärä) ja Jyväskylän kalpamaratonilla Mikko Juvonen 31. (paras sijoitus kisan kärjestä laskien)
... joukkuesijoitus: 12. Jyväskylän kalpamaratonilla joukkueella Mikko Juvonen, Ville Elonheimo ja Kari Hammarberg.

Kaikki tämä miehissä ja aseena kalpa. Juniorit ja naiset eivät vielä virallisissa kisoissa käyneet.

Kalvalle tämä oli toinen kilpailukausi ja ensimmäinen, kun liikkeellä oli useampi miekkailija. Pelkkä osallistuminenkin olisi ollut riittävä saavutus, mutta pientä tulostakin alkoi tulla.

Seuran sisäisiin kisoihin osallistui noin 20 eri miekkailijaa. Seurojen välisiin ystävyysotteluihin  (Kuopio) osallistui noin 6 eri miekkailijaa. Näissä oli mukana myös junioreja ja naisia.

Miekkailijamme osallistuivat ainakin kolmelle eri leirille. Seuraohjaajakoulutuksen on saanut 4 miekkailijaa ja seuratuomaripätevyyden noin 6 miekkailijaa.