Vuosi sitten asetin itselleni miekkailijana kaksi tulostavoitetta: olla vielä joskus 64 parhaan joukossa rankingissa ja 32 parhaan joukossa SM-kisoissa. Taustalla on muinainen suurpujottelumenestykseni, olin siinä lajissa parhaimmillaan rankingin sijalla 65 ja miesten SM-kisoissa 35. Tavoitteena siis olla kalvalla parempi kuin suurpujottelussa. Aikuisten sarjoissa osanottajia on suurin piirtein yhtä paljon, vähän yli 120.

Ensimmäinen tavoite tuli saavutetuksi toukokuun SM-kisoissa, eli nousin miesten kalvan rankingissa sijalle 60. Pisteet kertyivät neljästä eri kisasta, joista paras oli Kupittaa Tournament syksyllä 2007.

Toinen tavoite jäi vielä tällä kertaa kauas, kolmen voiton päähän - sijoitus oli vasta 53. No, opittavaa on, että kolmen viikon harjoitustauko ei ole hyvää kisoihin valmistautumista. Ja nämä olivatkin ensimmäiset aikuisten SM-kisani miekkailussa. Junnuna aloitin heti ensimmäisissä kisoissani alle 15-vuotiaiden SM-kisojen sijalla 12, joka jäikin juniorikisojen parhaakseni aikanaan.

Toista tavoitetta varten pitäisi vielä roimasti kehittyä, mutta kyllä se mahdollista on.